Menu Close

Desember 2020

I desember 2020 har Handarbeidslaget Sans og Samling stilt med to frivillige i butikken vår kvar laurdag i vanleg opningstid (11 til 14) for å kunne trekke butikken ut på gata, yte litt ekstra service og nå ut til litt fleire. Dette har gitt gode resultat!

Tusen takk til alle som har stilt opp som butikkvakter, og takk til alle som har teke turen innom. Vi satsar på å sjå dykk igjen i 2021! GOD JUL!

Er du interessert i å bli medlem i handarbeidslaget? Eller kunne du berre tenke deg å delta på aktivitetar eller stille som frivillig butikkvakt av og til? Ta kontakt med oss, eller les meir på heimesida vår, www.sansogsamling.net.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.