Menu Close

Bli medlem i Handarbeidslaget

Alle kan vere medlem av handarbeidslaget Sans og Samling. Handarbeidslaget har som mål å vere ein organisasjon for alle som er glade i handarbeid, som driv med handarbeid, som vil lære meir om handarbeid, som ønskjer at husflid og handarbeid skal synleggjerast og styrkast på Systrond og som ønskjer å bidra til å skape sosiale møteplassar for medlemmane og andre i bygda. 

Som medlem vil du mellom anna få tilbod om å delta på kurs og aktivitetskveldar og rabattar på garn på butikkane på Hermansverk. Medlemmar kan også låne lokala til Sans og Samling for å arrangere eigne samlingar.

Fyll inn skjema her på heimesida eller ta kontakt med nokon i styret for å melde deg inn.


Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.