Menu Close

Saksliste og sakspapir til Årsmøte

Handarbeidslaget Sans og Samling vil med dette kalle inn alle medlemmar til årsmøte onsdag 28. februar 2018 kl 19.00. Vi reserverer bord på Villmarka og byr på pizza til medlemmar som vil delta på møtet. Det vert høve til å kjøpe drikke. Her er saksliste og sakspapir:
Alle medlemmar som har betalt medlemskontingent når Årsmøtet startar har stemmerett og kan stille til val. Medlemskontingenten er kr 400 per år. Du kan betale via bank eller Vipps – hugs å skriv namn i meldingsfeltet:
Kontonummer: 3705.26.33762
Vipps: 94348
Vedtektene kan de lese her: http://www.sansogsamling.net/om-oss/

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.